e
Banner

Etiketler: yurtiçi kargo



Yurtiçi Kargo’dan mobil uygulama


Yayın: 08-10-2012

Yurtiçi Kargo, iPhone uygulamasına ek olarak, android işletim sistemi yüklü cep telefonlarından ve mobil web sayfasından tüm kargo ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetleri vermeye başladı.





Yurtiçi Kargo avantajlı fiyatlarlar sunacak


Yayın: 07-11-2012
Kategori: Ekonomi Gündemi

Müşteri odaklı kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Yurtiçi Kargo, “Avantaj Paketi” ile tüm kargo hizmetlerini paketledi ve büyük fiyat avantajları ile tek bir paket olarak müşterilerinin hizmetine sundu.





Lojistiğin iki başucu kitabı yenilendi



UTİKAD’ın “Uluslararası Taşımacılık Yönetimi” ve “Lojistik Yönetimi” isimli iki kitaptan oluşan seti genişletilmiş 4.baskısıyla sektörün hizmetine sunuldu.




Yurtiçi Kargo'nun kurucusu vefat etti


Yayın: 02-02-2016
Kategori: Lojistik

Yurtiçi Kargo'nun kurucusu İbrahim Arıkan vefat etti.




Yurtiçi Kargo enerjisinin üçte birini e-ticarete harcıyor


Yayın: 25-06-2019
Kategori: Lojistik

Yurtiçi Kargo, “kapıda kredi kartı ödeme”, “tahsilatlı gönderi”, “self-servis” gibi özel çözümleriyle e-ticaret sektöründe hızla büyüyor. Şirketin e-ticaret alanındaki büyümesi %40-45 civarında değişirken, e-ticaret hizmetleri içinde %30-35 bandında pay alıyor. Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Metin Kocael, 2019’da da yeni oyuncular ve geliştirilecek özel hizmetlerle bu büyümenin devam edeceğini söylüyor. 




Araç sahiplerine kendi işini kurma fırsatı


Yayın: 04-08-2020

Kargo sektörünün en eski ve en büyük şirketi olan Yurtiçi Kargo’nun hayata geçirmeye hazırlandığı projeler için resmi başvurular bayramdan sonra başlıyor. Aracı olanlara kendi işini kurma fırsatı; mahalle esnafına da ek gelir sağlayacak olan YK Plus projesi için geri sayım başladı. Tüm başvurular resmi web sitesi üzerinden toplanacak. Herkes oturduğu yerden başvurusunu yapabilecek.




Yurtiçi Kargo yeni teslimat modelleriyle e-ticarette hızını arttırdı


Yayın: 16-12-2020
Kategori: Lojistik

Yaptığı yeni yatırımlarla kargo sektörüne yeni teslimat modelleri kazandıran Yurtiçi Kargo, artan e-ticaret alışverişleri karşısında teslimat hızını artırarak sektörün yükünü hafifletiyor. Yurtiçi Kargo’nun eylül ayında hayata geçirdiği yeni projesi YK Plus ile ilgili konuşan Kargo Operasyonları Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canatan, geliştirdikleri modellerin kargo sektörünün gelişimine katkı sağladığına dikkat çekti. 




Yurtiçi Kargo 'en itibarlı' kargo markası seçildi


Yayın: 06-05-2021
Kategori: Kargo

Türkiye İtibar Akademisi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi öğretim üyelerinin akademik denetiminde gerçekleştirdiği araştırmada Türkiye’nin en itibarlı markalarını belirledi. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi kargo sektörünün en itibarlı markası yine Yurtiçi Kargo seçildi.




Yurtiçi Kargo’dan Adalar hamlesi


Yayın: 30-07-2021
Kategori: Kargo

Hayata geçirdiği yeniliklerle sektöre ilkleri kazandıran Yurtiçi Kargo, Adalar’da yaşayan müşterileri için yeni bir çalışmaya daha imza attı. Şirket, artık Adalar’a gönderilen kargoları Yurtiçi Kargo teknesi ile müşterilerine ulaştırıyor. Bostancı sahilinden kargoları alan Yurtiçi Kargo teknesi, Adalar’daki müşterilerinin kargolarına daha hızlı ve güvenilir bir şekilde kavuşmalarını sağlıyor.




Yurtiçi Kargo’dan iki dev yatırım daha



Türkiye genelinde 33 aktarma merkezi ve 1200’den birimi bulunan Yurtiçi Kargo, otomasyonlu robotik aktarma merkezi yatırımlarına devam ediyor.